•  Fri frakt från 499 kr, Snabba leveranser & Fri retur vid byte!
  •  Besök vår skadeguide för tips och råd!
  •  Fri frakt vid köp över 499:-!
  •  Leverans inom 1-3 arbetsdagar!
  •  Gratis retufrakt vid byte!
  •  30 dagars ångerrätt!

Retur & Ångerrätt

Du har alltid 30 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Ångerrätten gäller om varan som returneras är intakt, oanvänd och i originalemballage.

 

Kostnad för retur 

Vid retur står du som kund för returfrakten. Du kan välja att använda vår förbetalda retursedel eller skicka tillbaka produkten själv.

Så snart vi har fått tillbaka returen betalar vi tillbaka det belopp som du betalat för varan, exklusive fraktavgiften och exklusive tillkommande returavgift på 49kr. Har du valt att inte använda vår förbetalda returetikett debiteras ingen returavgift.

Om vill byta variant eller storlek kommer vi att be dig göra en ny beställning av den produkt du önskar.  Om du gjort en ny beställning så är returfrakten av den första beställningen kostnadsfri. Om du däremot behöver byta mer 'än en gång kostar returfrakten 49 kr för alla byten utöver det första bytet - du har alltså ett fritt byte.

Har du redan betalt kan det ta upp till 10 dagar innan du kan se återbetalningen på ditt konto.

 

Varans skick vid retur

Produkter som är smutsiga eller luktar illa av t ex rök accepteras inte. Inte heller produkter som är uppenbart använda. Varan skall returneras i oförändrat skick och i originalförpackning. Du får givetvis pröva produkten innan du bestämmer dig för om du vill returnera, men tänk alltid på att skydda förpackningen. Använd alltid ett skyddande emballage och tejpa aldrig på produktförpackningen. Prisavdrag kan göras om en returnerad produkt vid kontroll anses ha använts på ett ovårdat sätt före retur eller om någon del saknas. Om produktens förpackning är grovt skadad eller saknas i returen debiteras en avgift på 100 kr. 

 

Retur om man tagit del av erbjudande med villkoren "köp X betala för Y" eller där man fått en mängdrabatt.

Returnerar man en del av erbjudandet, så upphör erbjudandet och du betalar ordinarie pris för de varor du väljer att behålla.

 

Hur man gör Retur / Byte av produkt

Om du vill returnera din produkt eller byta till en annan vara - skicka ett mail till [email protected]. I mailet är det viktigt att du anger "Byte" eller "Retur" samt ditt ordernummer. Du får sedan ett mail med instruktioner om hur du går. Ta alltid kontakt med oss innan du skickar tillbaka produkten!

Om du vill, kan du använda dig av vår förbetalda retursedel som vi mailar till dig. Du får etiketten via mail så snart du mailat oss angående "Retur" eller "Byte". Om du väljer att inte göra en ny beställning står du som kund för returfrakten. Om du vill byta till en annan storlek eller annan produkt står Sportsmart.se för returfrakten från dig om du använder vår förbetalda retursedel.

Om du väljer att inte använda vår returetikett skickas returen till följande adress: 

SE-3PL Logistics AB (Sportsmart Svenska AB)
Landskronavägen 20
252 32 Helsingborg

OBS: Vi kan ej ta emot returer som är skickade som utlämningsställe (skickas automatiskt tillbaka till avsändaren). 
OBS: Vi kan ej ta emot returer som är skickade som REK (skickas automatiskt tillbaka till avsändaren). 

 

Faktura från Klarna 

Har du frågor om din faktura från Klarna eller vill du ändra betalsätt i efterhand? Vänligen kontakta Klarna på nummer 08-120 120 10 eller via https://www.klarna.com/se/kundservice.

 

Reklamation

Skulle det visa sig att en vara du beställt är defekt eller bristfällig i någon form ska du kontakta oss via mail till [email protected] snarast möjligt. Ange "Reklamation" i ämnesraden och skicka ett foto på den skadade produkten samt vad reklamationen gäller. Vid godkänd reklamation står Sportsmart för fraktkostnaderna.

  •  Fri frakt vid köp över 499:-!
  •  Leverans inom 1-3 arbetsdagar!
  •  Gratis retufrakt vid byte!
  •  30 dagars ångerrätt!
Produkter