•  Fri frakt från 499 kr, Snabba leveranser! Fri returfrakt vid byte!
  •  Besök vår Skadeguide för tips och råd!

 Fri frakt vid köp över 499:-!
 Snabba leveranser!
 Gratis returfrakt vid byte!
 Alltid mängdrabatt på strumpor och sulor!
 Besök gärna vår Skadeguide för tips och råd kring din skada!
 Du har väl inte missat vår Outlet? Där har vi riktigt bra priser. Och dessutom "Köp 4 betala för 3"

Sulor & skoinlägg

Vi har ett komplett utbud av sulor och skoinlägg  som passar både elitidrottaren och vardagsmotionären. Iläggssulorna ger god stabilitet och stötdämpning vid hälisättningen under löprundan eller promenaden. Du hittar också iläggssulor och hälkilar som lindrar smärtan och ger stöd vid tex hälsporre.

Att ha bra sulor är inte bara bekvämt och ger dämpning av smärta, Det kan också förebygga skador eller lindra värk som uppkommer i och med hälsporre, pronation, hallux valgus, hammartå eller liktorn. Vid idrott och motion kan sulor vara extra lämpligt eftersom intensitet och därmed belastningen i foten ökar, och kan motsvara så mycket som sex gånger kroppens vikt.

______________________________

För sulor & inlägg gäller; köp fler och få rabatt!

2 st paket med sulor 5% rabatt
3 st eller fler paket med sulor 10% rabatt

 

 

Lägg det antal du vill ha i varukorgen så dras rabatten automatiskt. Mixa fritt bland sulor, hälinlägg, förfotsstöd & hålfotsstöd!
Gäller de sulor som inte redan omfattas av annan mängdrabatt.
______________________________

Om du går barfota på naturlig mark, alltså inte betong och asfalt, så känner dina fötter av marken och anpassar sig automatiskt till underlaget. Musklerna i dina fötter jobbar då på ett naturligt sätt. Att gå barfota är också bra för musklerna i fötterna och för allmän träning. Om du däremot, precis som de flesta andra människor, går mycket på hårdare underlag och med skor på fötterna så kan sulor och inlägg hjälpa dig att stabilisera foten, ge dämpning, stöd och avlasta olika delar av foten för att be en bättre belastning.

Hos oss finner du en mängd olika sulor som är anpassade för olika typer av behov och symptom. För att underlätta ditt val har vi delat upp våra sulor och inlägg i följande kategorier

Komfortsulor

Komfortsulor är tunna sulor avsedda för att öka komforten i dina skor. Dessa sulor är även passande att fylla ut storleken om du har ett par skor som är för stora.

Till komfortsulor räknar vi  också pronationssulor. En pronationssula motverkar effektivt felställningen i foten och hjälper till att uppnå ett rakare steg vid regelbunden belastning.

Förfots- och hålfotsstöd

Här hittar du våra inlägg för förfoten; pelotter och förfotsstöd, samt hålfotssöd. Vi har även ortopediska sulor som hjälper till att påminna om en upprätt hållning och därmed minska belastningen på nacke och rygg-

Sulor mot hälsporre

Hälsporre är mycket vanligt och kan vara både smärtsamt och långdraget. Sulor mot hälsporre hjälper till att dämpa smärtan ch kan även hjälpa till att påskynda läkningen. De kan också användas i preventivt syfte; för dig som ännu inte utvecklat hälsporre, men som känner att du har hög belastning på fötterna i vardagen eller när du idrottar.

Hälinlägg

Hälinlägg minskar belastningen på hälen och fungerar avlastande.

Högt fotvalv. Lågt fotvalv. Neutralt fotvalv.

Oavsett vilken typ av fotvalv man har så kan det leda till problem. VI har därför sulor för högt, lågt och neutralt fotvalv.  För att identifiera om vilket fotvalv du har, se denna länk.

Varma sulor

För dig som ska vara ute i kyla och väta finns sulor som hjälper till att hålla fötterna varma.

Sulor för barn

Vi har även sulor för barn.

 

 Fri frakt vid köp över 499:-!
 Snabba leveranser!
 Gratis returfrakt vid byte!
 Alltid mängdrabatt på strumpor och sulor!
 Besök gärna vår Skadeguide för tips och råd kring din skada!
 Du har väl inte missat vår Outlet? Där har vi riktigt bra priser. Och dessutom "Köp 4 betala för 3"